Pilih us

Wenzhou Binder Co., Ltd. punika Produsèn profesional saka relay, push button, ngoper sumber daya, Sensor.

Perusahaan ora mung nduweni teknologi, nanging uga wis kahanan prodhuksi sampurna, supaya, iku kanthi bisa ketemu apa kabutuhan saka pelanggan saka donya. Apa liyane, ing engineers padha gawe saka OEG, OMRON. Ing wektu sing padha, sawetara engineers sing senior engineers R & D perusahaan OEM domestik kang kerjo bareng karo akeh perusahaan internasional kayata: Schneider, Weidmuller, Phoenix, ABB lan ing. Perusahaan strictly ing sesuai karo sertifikat sistem kualitas ISO9001-2000.read more

company 100
Service online
Live Chat