na zgjidhni

Wenzhou Binder Electric Co, Ltd. është një prodhues i rele, buton shtytje, switching furnizimit me energji elektrike, sensor.

Kompania jo vetëm që ka teknologji të përparuar, por ka edhe kushte të përsosur prodhimin, kështu, ajo është plotësisht në gjendje për të përmbushur të gjitha nevojat e klientëve nga të gjithë botën. Për më tepër, inxhinierët ishin zhvilluesit e OEG, Omron. Në të njëjtën kohë, disa inxhinierë janë të lartë R & D inxhinierë të kompanisë vendase OEM që të bashkëpunojnë me shumë kompani ndërkombëtare, të tilla si: Schneider, WEIDMULLER, Phoenix, ABB dhe kështu me radhë. Kompania në mënyrë rigoroze në përputhje me sistemin e cilësisë ISO9001-2000 certifikimit.read more

company 100
Shërbimi online
Live Chat