milih kami

Wenzhou map Electric Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional tina relay, push tombol, ngaganti catu daya, sensor.

parusahaan teu ngan boga teknologi canggih, tapi ogé boga kaayaan ngahasilkeun sampurna, jadi, éta geus pinuh bisa papanggih sagala kabutuhan konsumén ti sakuliah dunya. Naon deui, nu insinyur nya pamekar ti OEG, OMRON. Dina waktu nu sarua, sababaraha insinyur nu senior insinyur R & D pausahaan OEM domestik nu cooperate kalawan loba pausahaan internasional kayaning: Schneider, Weidmuller, Phoenix, ABB jeung saterusna. Pausahaan mastikeun luyu jeung sertifikasi Sistim kualitas ISO9001-2000.read more

company 100
Service online
Live Chat